Filmklassieker ‘Breakfast at Tiffany’s’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 20 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘Breakfast at Tiffany’s’ van regisseur Blake Edwards vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1961 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Truman Capote en duurt bijna twee uur, hoofdrollen zijn er voor Audrey Hepburn, George Peppard en Patricia Neal. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

nerja ccn film breakfast at tiffanys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s