Granada CF morst punten

GRANADA – De koploper in de Segunda División, Granada CF, heeft vrijdagavond tegen middenmoter Cádiz opnieuw punten gemorst. De Andalusische voetbalclub kwam in de uitwedstrijd niet verder dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel.

Mede hierdoor krijgt Málaga CF, dat vorige week nog een blamerende 0-3 nederlaag leed in eigen huis tegen laagvlieger Reus Deportiu, de kans om de aansluiting met de koploper opnieuw te maken. Málaga, de huidige nummer vier van de ranglijst, speelt zondag 13 januari (18.00 uur) een uitwedstrijd tegen Real Zaragoza.

granada cf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s