Concert op piano en gitaar in Centro Cultural

NERJA – De gebroeders Cuenca verzorgen zaterdagavond 12 januari een concert op piano en gitaar in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden van de ‘Hermanos Cuenca’ begint rond 21.00 uur, de entreeprijs ligt op 10 euro per persoon.

José Manuel Cuenca en Francisco Morales Cuenca hebben een internationale carrière achter de rug met onder meer optredens in het Amerikaanse Florida, Japan (Tokyo en Osaka) en Oekraïne (Odessa). Het cultureel centrum van Nerja is de te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, kaarten voor het concert zijn daar verkrijgbaar aan de kassa’s of via het internet op de website : https://entradas.mientrada.net  .

nerja ccn cuenca duo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s