Melissant en MSV’71 spelen gelijk in Torremolinos

TORREMOLINOS – De in Nerja ‘overwinterende’ voetbalclub vv Melissant heeft zaterdag in Torremolinos met 2-2 gelijk gespeeld tegen MSV’71 uit Maassluis. Beide zaterdagvierdeklassers werken momenteel een trainingskamp af aan de Costa del Sol.

In een gelijk opgaande wedstrijd nam Melissant na een kwartier spelen in de eerste helft de leiding via een treffer van Marc Vroegindeweij. Tien minuten later kwam MSV langszij, waardoor de ploegen met een 1-1 stand de rust ingingen op het Campo Municipal de Fútbol El Pozuelo.

In de tweede helft had MSV een licht overwicht maar was er een benutte strafschop voor nodig om de stand naar 2-1 te tillen. Nino Wielaard bracht met een late treffer Melissant alsnog langszij en tekende daarmee voor een 2-2 eindstand.

Eerder op de dag in Nerja kwam hoofdtrainer Petry Hoofdman met het bestuur van Melissant tot een akkoord over de verlenging  van zijn contract. Beide partijen tekenden voor één jaar bij.

melissant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s