Maraton van Málaga op zondag 15 december

MALAGA – Door de straten van Málaga wordt op zondag 15 december de tiende Maratón de Málaga gelopen. De hardloopwedstrijd over 42,195 blijkt telkens jaar opnieuw een enorm populaire uitdaging voor duizenden atleten.

De race voert de lopers onder meer langs de Paseo Marítimo, Plaza de la Merced, het Teatro Romano en het historische centrum van de stad. De start (08.30 uur in de ochtend) en finish zijn gesitueerd aan de Paseo del Parque.

Inschrijven kan tot 9 december (20.00 uur) via de link  http://zurichmaratonmalaga.es/inscripciones/. Licentiehouders betalen momenteel 35 euro, niet-licentiehouders betalen 40 euro (inclusief daglicentie). Die bedragen lopen, naar mate het evenement nadert (info: http://zurichmaratonmalaga.es/) op tot respectievelijk 80 en 85 euro.

Malaga Maraton 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s