Carteros Reales op vrijdag in de wijken Las Barriadas de Los Poetas en Las Protegidas van Nerja én in Maro

NERJA – De Carteros Reales, de ‘koninklijke postbodes’, maken op vrijdag 4 januari hun opwachting in de wijken Las barriadas de Los Poetas en Las Protegidas van Nerja, nadat ze op donderdag 3 januari het centrum hebben aangedaan (16.30 uur) middels een bezoek aan het Plaza de España. De Carteros Reales verzamelen traditioneel de verlanglijstjes van de kinderen voor het bezoek van de Reyes Magos op zaterdag 5 januari.

De intocht van de Reyes Magos (Melchor, Gaspar en Balthasar) zelf is op zaterdag, met een uitgebreide tocht vanaf 17.30 uur door de straten van de binnenstad vanaf het Parque Verano Azul (route vanaf Verano Azul: Calle Jaén, Calle Diputacion, Calle Granada, Calle San Miguel, Plaza Cantarero, Calle Pintada, Puerta del Mar, Balcón de Europa en een glorieuze aankomst (iets voor 20.00 uur) op het Plaza Cavana.

De Carteros Reales worden vrijdag rond 17.00 uur verwacht op het Plaza de Andalucía, waar de kinderen tot 18.30 uur hun verlanglijstjes kunnen inleveren. Aansluitend trekken de Carteros Reales naar het dorp Maro om daar de lijstjes van wensen van de lokale kinderen uit dit dorp in ontvangst te nemen.

Nerja Carteros Real 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s