Dertiende editie schaaktoernooi Nerja

NERJA – De dertiende editie van het schaaktoernooi ‘Campeonato Local de Nerja’, georganiseerd door Club de Ajedrez Balcón de Europa, wordt dit jaar gehouden van woensdag 16 januari tot en met dinsdag 9 april.

Het toernooi werd in 2016 hernoemd als Memorial Jan Hiemstra, nadat dit Nederlandse (en lange tijd als speler toonaangevend) lid van deze club overleed. De speelrondes zijn wekelijks op woensdagen van 17.30 tot 21.30 uur. Opgave voor deelname kan tot maandag 14 januari, gespeeld wordt er volgens het zogeheten Zwitserse systeem over dertien ronden. Aanmelden kan telefonisch (+34 678375393) of via e-mail: info@ajedreznerja.com.

Nerja schaaktoernooi 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s