Schaatsen in het centrum van Nerja

NERJA – Op woensdag 2 januari is het mogelijk om de (kunst)schaatsen onder te binden in het centrum van Nerja. Op het Plaza de España (in het verlengde van het Balcón de Europa) is voor de gelegenheid een ‘synthetische ijsbaan’ van 120 vierkante meter neergelegd.

De voor de Costa del Sol vrij unieke attractie maakt deel uit van het ‘Navipark’, temidden van opblaasbare kastelen en avontuurlijke attracties voor de jeugd. Het Plaza de España wordt dan omgetoverd tot een mini-attractiepark voor de hele familie, waarbij het accent ligt op het aanbieden van vermaak voor kinderen. De ijsbaan is geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Nerja Navipark 2019

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s