Theatervoorstelling in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultual Villa de Nerja aan de Calle Granada wordt woensdagavond 2 januari de theatervoorstelling ‘Niyiko, el hada del arcoíros’ (vrij vertaald ‘Niyiko, de regenboogfee’) opgevoerd. De voorstelling  begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Het familie-theaterstuk gaat over een fee van de planeet Venus die via de regenboog naar de aarde reist om kinderen te waarschuwen tegen de vervuiling van hun planeet. Niyiko neemt de kinderen mee naar de maan en de planeten Mars, Venus, Mercurius en Jupiter waar ze leren om met de vervuiling om te gaan en deze te bestrijden.

Nerja CCN Niyiko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s