Bustrips naar Gibraltar met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional Nerja, een sociale en culturele organisatie die zich onder meer bezig houdt met het organiseren van trips vanuit Nerja, heeft voor het begin van het nieuwe jaar dagtrips per bus uitgezet vanuit Nerja naar Gibraltar.

De tochten kosten zeventien euro per persoon, met opstapplaatsen op diverse punten in Nerja. Leden van de Club Internacional Nerja  betalen zeventien euro per persoon (veertien euro voor leden van CID Nerja). De aangekondigde data voor de trips naar Gibraltar: 16 januari, 20 februari,  20 maart en 17 april. De opstappunten:  Nerja busstation (07.10 uur), Hotel Nerja Club, Hotel Rui Monica, Hotel Marinas de Nerja en het busstation van Torrox.

De Club Internacional de Nerja kan op Facebook worden gevonden onder de naam ‘cidnerja’, emailadres voor meer informatie: clubinternacionaldenerja@outlook.com . De aankomst in Gibraltar is telkens rond 10.30 uur, om 16.00 uur wordt de terugreis naar Nerja begonnen. Het meebrengen van een paspoort is vereist.

NerjaClubReisGibraltar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s