Opnieuw aardschok voelbaar in Nerja

NERJA – Een aardschok met een kracht van 3,4 op de schaal van Richter was dinsdag 18 december voelbaar in Nerja en de omliggende gemeenten. Het is de derde gemeten aardschok sinds afgelopen zaterdag. Persoonlijke ongevallen deden zich niet voor, evenmin werd er schade gemeld.

Het episch centrum lag dinsdagavond om 22.05 uur in de Middellandse Zee, circa drie kilometer voor het Axarquía-gebied (waartoe Nerja behoort) op een diepte van circa drie kilometer. De aardschok werd zowel in Nerja als Torrox door diverse mensen waargenomen en gemeld.

Nerja aardschok 20181218

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s