Film ‘Chocolat’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 20 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Chocolat’ van regisseur Roschdy Zem vertoond. De (Franse) biografische film uit 2016 is te zien in de originele (Franstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek ‘Chocolat, clown nègre’ van de auteur Gérard Noiriel. Hoofdrollen zijn er voor Omar Sy en James Thierrée, de film duurt een kleine twee uur. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Chocolat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s