Film ‘La jaula de oro’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 2 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Golden Dream’ (originele titel ‘La jaula de oro’) van regisseur Diego Quamada-Díez vertoond. Deze Mexicaanse productie uit 2013 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal gaat over de een aantal tieners uit diverse Zuid-Amerikaanse landen die willen immigreren naar de Verenigde Staten. Hoofdrollen zijn er voor Brandon López, Rodolfo Domínguez en Karen Martínez, de film duurt 102 minuten. De vertoning begint om 17.30 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Jaula de oro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s