Granada CF sterkste in ‘burenruzie’ met Málaga CF

MALAGA – De voetballers van Granada CF hebben zaterdagavond de titelaspiraties en daarmee de hoop op een snelle terugkeer in de Primera Divisón van het naburige en afgelopen seizoen gedegradeerde Málaga CF voorlopig even in de ijskast gezet. In het eigen stadion La Rosaleda kreeg Málaga met 0-1 klop van de rood-witte buurmannen, waarmee die ploeg de koppositie in de Segunda División in het vizier krijgt terwijl Málaga een stap terug moet doen.

Granada toonde in de gelijk opgaande derby geen enkel ontzag voor de blauw-witte formatie en trok uiteindelijk aan het langste eind via een treffer van Ángel Montoro. Alcorcón voert nu met 33 punten de ranglijst aan, Granada volgt op twee punten (maar met één wedstrijd meer gespeeld). Málaga staat nu vierde met 29 punten.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s