Jubileumactiviteiten Arts Society Nerja

NERJA – De Arts Society Nerja viert dit jaar het 25-jarig bestaan. Dit gebeurt onder meer met een benefietloop vanaf het Balcón de Europa in Nerja naar de Grotten van Maro en terug naar het Balcón op dinsdag 11 december (start 12.00 uur).

Om 17.00 uur onthult de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth een sculptuur  in het Centro Cultural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45), welke later door de stichting aan de gemeente Nerja wordt aangeboden als dank voor 25 jaar gastvrijheid.

Een uur later volgt de jubileumlezing met als titel ‘The Power and Passion of Al Andalus’, welke wordt gegeven door één van de oprichtsters van de afdeling Nerja, Roberta Kettel. Tussen 19.30 uur en 20.30 uur is er een muziekavond in Hotel Parador.

Nerja ArtsSociety

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s