Regenperiode op komst

NERJA – Er lijkt een regenperiode op  komst voor Nerja en omgeving. De meteorologen van het lokale weerstation Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) voorzien de komende week een langere periode met regenval, die naar alle waarschijnlijkheid zondag 18 november begint en de gehele volgende week aanhoudt.

De regenperiode brengt volgens de meteorologen van Aemet ook een daling qua temperaturen met zich mee. Waar de gemiddelde dagtemperatuur momenteel nog steeds oploopt tot circa 20 graden Celsius, zou het kwik eind volgende week wel eens kunnen zakken tot een gemiddelde waarde van slechts 15 graden Celsius. Ook de wind neemt vanaf zondag in kracht toe.

Weer20181116

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s