Nations Cup-interlands in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt vrijdag 16 november de derde wedstrijd voor de Nations Cup tegen regerend wereldkampioen Frankrijk.  Het is voor Oranje het derde duel in deze nieuwe competitie, waarbij het is ingedeeld in poule A met Frankrijk en Duitsland als tegenstanders.

De wedstrijd is ‘live’ te zien in Nerja bij de Nederlands/Spaans bar El Fuego. Deze is te vinden even voor Playa Burriana aan de Calle Filipinas. De Nations Cup is in het leven geroepen met als inzet een rechtstreekse plaatsing voor de winnaar voor het volgende Europees kampioenschap voetbal. De wedstrijd (in Rotterdam) begint om 20.45 uur.

Nederland verloor de uitwedstrijd tegen Frankrijk nipt met 2-1 en maakte vervolgens korte metten met Duitsland (3-0). De return van dat duel (ook te zien bij bar El Fuego) staat voor maandagavond (20.45 uur) 19 november in het Duitse Gelsenkirchen op de rol.

elFuegoVoetbal

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s