Spaanse film Ola de Crímenes in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse film ‘Ola de Crímenes’ uit 2018 van de Spaanse regisseur Gracia Querejeta is de komende dagen een aantal keren te zien in het Centro Cultural (te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad) van Nerja. De komedie wordt op zondag 18 (19.30 én 21.30 uur), maandag 19 (19.00 en 21.00 uur), en dinsdag 20 november (21.00 uur) vertoond.

De voorstellingen zijn allen in de originele (Spaanstalige) versie en duren telkens 118 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Maribel Verdú, Juana Acosta en Paula Echevarría. Het verhaal gaat over welgestelde vrouw (Leyre) uit Bilbao, wiens leven overhoop gaat wanneer haar tienerzoon tijdens een woedeaanval haar ex-man vermoordt. Leyre probeert op alle mogelijke manieren haar zoon te beschermen en uit handen te houden van de Ertzaintza (Baskische politie). Wanneer de beste vriend van haar zoon verliefd op haar wordt, maakt dit de zaken nog gecompliceerder dan ze al zijn.

Nerja CCN Film Ola de crimenes

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s