Film ‘A Quiet Place’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 14 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Quiet Place’ van regisseur John Krasinski  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De horrorthriller gaat over een familie wiens vredig bestaan wordt bedreigd door een buitenaardse diersoort. Om te overleven dienen de familieleden zo stil mogelijk door het leven te gaan. Hoofdrollen zijn er voor John Krasinski en Emily Blunt, de film duurt 90 minuten. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film A quiet place

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s