Nazomerweer rond Nerja

NERJA – Het is dan wel halverwege november, maar rond Nerja is er deze week sprake van nazomerse weersomstandigheden met temperaturen van rond de 20 graden Celsius. Wel is daarbij sprake van bewolking en ook is er donderdag 15 november kans op een regenbui, terwijl later in de week de wind aanwakkert tot vrij krachtig.

Dit voorspelt het regionale meteorologisch instituut Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología). Op maandag 12 en dinsdag 13 november laat de wind het afweten, om later in de week de kop op te steken en aan te zwellen tot krachtig. Op donderdag is er gedurende de middag en avond regen voorzien, voor komende weekeinde zijn de vooruitzichten gunstig met relatief veel zon en temperaturen tegen de 20 graden Celsius.

Weer20181112

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s