Malaga CF verspeelt winst in slotminuut

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is er in de Segunda Divisón zondagavond niet in geslaagd de koppositie te heroveren. De blauw-witten leken lang in die opzet te slagen maar zagen in de slotminuut tegenstander Sporting Gijón alsnog de gelijkmaker binnen werken, waarmee de voor het grijpen liggende 1-2 winst verdween en werd omgezet in een 2-2 gelijkspel.

Het gelijkspel was wél een juiste afspiegeling van de ware krachtsverhoudingen, in een duel waarin het bezoekende Málaga via een door Juanpi benutte strafschop halverwege de tweede helft aan de leiding kwam. Toen ook Carmona aan de andere kant (elf minuten later) een penalty verzilverde, leek een 1-1 eindstand in de maak. Kone bracht tien minuten voor tijd Málaga echter opnieuw aan de leiding (1-2), waarna Carmona met zijn tweede treffer van de avond de thuisclub in de slotminuut alsnog op gelijke hoogte (2-2) bracht.

Eerder op de dag slaagde koploper Granada CF er in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes niet in tegenstander en middenmoter Numancia te kloppen. Ondanks dat bij de opponent de Ghanees Yaw Yeboah twintig minuten voor tijd, na twee gele kaarten, van het veld werd gestuurd eindigde het duel in een bloedloze 0-0 puntendeling. Granada had wel de gehele wedstrijd een licht overwicht, maar slaagde er niet in dit verschil in doelpunten uit te drukken.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s