Film ‘A Royal Night Out’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 11 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Royal Night Out’ vertoond. De komedie/drama begint om 17.30 uur en duurt 1 uur en 37 minuten, de vertoning is in het Engels en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal speelt zich af op 8 mei 1945, als Europa het einde viert van de Tweede Wereldoorlog. De Engelse prinsessen Margaret en Elisabeth krijgen van hun vader, koning George VI, toestemming om zich (incognito) onder te dompelen in het Londense feestgewoel ondanks fel protest van hun moeder, koningin Elizabeth. De twee prinsessen weten daarbij aan de waakzame ogen van hun chaperonnes te ontvluchten en storten zich vol overgave in de feestvreugde.

Hoofdrollen zijn er voor Sarah Gadon. Bel Powley, Rupert Everett en Emily Watson. De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Royal Night Out

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s