Wedstrijden uit twaalfde ronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de twaalfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagavond 10 november (aanvang 19.45 uur) in Doetinchem een uitwedstrijd tegen de huidige nummer zestien De Graafschap. Achtervolger Ajax speelt een dag later (zondagmiddag 11 september, aanvang 14.30 uur) in Rotterdam een uitwedstrijd tegen Excelsior (nummer elf op de ranglijst), Feyenoord (derde in de huidige stand) komt op dezelfde dag om 16.45 uur in Almelo in actie tegen de verrassende nummer vier in de stand, Heracles.

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s