Georganiseerde wandeling door Sierra Almijara

NERJA – Op initiatief van de wandelvereniging Club Elimán staat er zondag 18 november een lange wandeling door de Sierra Almijara gepland onder de naam Lomas del Chíllar. De tocht voert de deelnemers vanuit Nerja door een deel van de Sierra Almijara, over de top van de Cruz de Pinto en door de heuvels van de Chíllar, de rivier oversteken en omhoog naar de Apretaero. Van daar wordt weer koers gezet door de Pinarillo en Colladilla-ravijnen terug naar het vertrekpunt.

Het vertrek staat  gepland om 07.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het stadion Enrique López Cuenca, naast de N-340 in Nerja. De terugkomst is voorzien rond de klok van 18.00 uur. Leden van de Club Elimán betalen 5 euro voor deelname, niet-leden dienen vooraf 10 euro te betalen. Info (cq opgave) is aan te vragen via het emailadres clubeliman@gmail.com, de wandelclub is op Facebook te vinden onder de naam Elimán Mountain Club.

Nerja Lomas del Chillar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s