Conferentie rond ontwikkelingen Cuevas de Nerja

NERJA – In de ‘Sala de usos múltiples’ van het Museo de Nerja, in de hoek van het Plaza d’España pal achter het gemeentehuis in het centrum, wordt vrijdagavond 9 november een conferentie gehouden die in het kader staat van de meest recente archeologische bevindingen en ontwikkelingen in de grotten van Nerja bij Maro, de Cuevas de Nerja.

Deze conferentie (in het Spaans) begint om 20.00 uur en is georganiseerd door de FPS Cueva de Nerja in samenwerking met de Asociación Hispania Nostra en de Academia Malagueña de Ciencias. De entree is gratis.

Nerja Museo Conferencia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s