Data carnavalsviering Nerja vastgesteld

NERJA – De data voor de carnavalsviering in Nerja zijn voor 2019 vastgesteld van 28 februari tot en met 3 maart. Het jaarlijkse carnavalsfeest van Nerja geldt al jaren als één van de primaire en belangrijkste feesten binnen de provincie Málaga.

Het ‘Carnavales de Nerja’ werd voor het eerst gehouden in de twintiger jaren van de vorige eeuw en groeide in 1984 naar zijn huidige en grootse format. Sindsdien is het één van de belangrijkste feesten in de Axarquía-regio met jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers.

Nerja Carnaval 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s