Daling middagtemperaturen maar droog in weekeinde

NERJA – Het lokale weerstation Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) verwacht voor de komende dagen een daling van de middagtemperaturen naar circa 18 graden Celsius. Het positieve deel van de recentste voorspellingen betreft dat de aanvankelijk voorspelde regen, welke volgens de meteorologen nu uitblijft tot maandag 5 november.

Voor vrijdag en zaterdag voorzien de weerkundigen vooralsnog fraai zonnig weer waarbij het kwik oploopt tot boven de 20 graden. Wel wordt verwacht dat in de loop van de zondag de wind vrij sterk toeneemt en de temperaturen vanaf dat moment weer dalen.

Weer 20181101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s