Kookworkshop Preserving the Harvest bij Casa Montes Negros

TRAPICHE – Op de biologische boerderij ‘Casa Montes Negros’ bij het dorpje Trapiche kan woensdag 7 november worden deelgenomen aan een kookworkshop onder de naam ´Preserving the Harvest´. Het landgoed van Casa Montes Negro ligt bij het plaatsje Trapiche, even boven Vélez-Málaga met adembenemende vergezichten over de Sierra Tejeda.

De workshop leert de deelnemers om anders te kijken naar en om te gaan lokale, seizoensgebonden, groenten en fruit. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 35 euro per persoon. Meer info is te verkrijgen op de website www.casamontesnegros.com . Aanmelden voor de betreffende workshop is ook mogelijk via deze website.

Trapice Montes Negres Harvest Cookery Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s