Nieuw familiespel ‘Marco Topo’ leidt toeristen door Nerja

NERJA – Met de lancering van de app en het bijbehorende avonturenspel ‘Marco Topo’ doet de gemeente Nerja een poging om het familietoerisme in Nerja en naaste omgeving nieuw leven in te blazen. Het betreft een educatief verkenningsspel, die de deelnemers langs allerlei bezienswaardigheden in Nerja leidt.

Om het spel te kunnen spelen hebben de deelnemers naast de app een kaart en een code nodig (verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Nerja) die hen in staat stelt de route te volgen en de bijbehorende opdrachten te voltooien.

Nerja Marco Polo spel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s