Film ‘Wonderstruck’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 7 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Wonderstruck’ van regisseur Todd Haynes vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film speelt zich af in twee periodes (1928 en 1977), waarbij de twee dove kinderen Rose en Ben gevolgd worden tijdens hun leven en het moment dat hun levenspaden elkaar op mysterieuze wijze kruisen. Hoofdrollen zijn er voor Oakes Fegley, Julianne Moore en Michelle Williams. De film duurt 117 minuten en begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Wonderstruck

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s