Galicische band ‘Luar Na Lubre’ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, treedt zaterdagavond 6 oktober de Galicische band ‘Luar Na Lubre’ op. De band werd in 1986 in La Coruña opgericht en heeft inmiddels een rijke historie met optredens in 23 landen en meer dan 300.000 verkochte exemplaren van hun albums (‘Plenilunio’ en ‘Cabo do mundo’ werden beiden bekroond met een gouden plaat).

Daarbij heeft de band al meer dan duizend optredens achter de naam, waarbij op grote concerten werd opgetreden naast befaamde artiesten als Mike Oldfield en Bob Geldof. Het concert begin zaterdag om 22.00 uur en duurt circa anderhalf uur, entreebewijzen kosten 18 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater of via internet: https://entradas.mientrada.net/ .

Nerja CCN Lunar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s