Film ‘Human Capital’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 3 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Italiaanse film ‘Human Capital’ (originele titel ‘Il Capitale Humano’) van regisseur Paolo Virzi vertoond. Deze Italiaanse productie uit 2013 is te zien in de originele (Italiaanse) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal gaat over de een fietser die ’s nachts in de plaats Brianza wordt aangeredem door een automobilist die vervolgens op de vlucht slaat. Als de fietser ’s nachts in het hospitaal bezwijkt aan zijn verwondingen, raken meerder invloedrijke families uit de stad betrokken bij de zaak.

Hoofdrollen zijn er voor Fabrizio Bentivoglio, Valeria Bruni Tedeschi en Fabrizio Gifuni. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt 109 minuten, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Human Capital

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s