Champions League-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse voetbalcompetities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar woensdagavond 3 oktober het duel in de poulefase van de Champions League tussen het Nederlandse PSV en het Italiaanse Inter Milan (Eindhoven, aanvang 21.00 uur) op het programma. PSV kreeg in de eerste poulewedstrijd fors klop in de uitwedstrijd tegen FC Barcelona (4-0) en heeft een goed resultaat tegen Inter (dat het Britse Tottenham Hotspur versloeg met 2-1, red. ) nodig om uitzicht te houden op de tweede ronde.

Gisteren (dinsdag 2 oktober) zette Ajax al een gedegen stap in die richting door het Duitse Bayern München in een uitwedstrijd op 1-1 te houden, waardoor de Amsterdammers nog altijd de leiding hebben in hun poule.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s