Optredens Albert Nuijten in Almuñécar en La Herredura

ALMUNECAR/LA HERRADURA – De Nederlandse zanger/gitarist Albert Nuijten treedt vrijdagmiddag 5 oktober op bij Chiringuito El Tesorillo in de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja richting Motril. Nuijten wordt bijgestaan door de zangeres Deya. In  de avonduren is hetzelfde duo te beluisteren in La Herradura, als er wordt opgetreden in bar-restaurant Las Maravillas aan Paseo Andres Segovia in het kustplaatsje La Herradura.

Het optreden in Almuñécar begint rond 13.00 uur. Chiringuito El Tesorillo is te vinden aan de Calle El Tesorillo-pozuelo in Almuñécar. Nuyten en Deya zijn dan in de avonduren te zien en te beluisteren (aanvang 21.00 uur) in Las Maravillas.

Almunecar Nuijten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s