Inwoner Algarrobo gearresteerd op verdenking van moord op parkeerwachter

ALGARROBO – De Guardia Civil heeft maandag, direct na de begrafenis van de op zaterdagochtend tijdens de openingsdag van het jaarlijkse Fiesta de la Quema in de kustplaats Algarrobo neergestoken parkeerwachter, een man gearresteerd die wordt verdacht van de moord. Het betreft een 48-jarige inwoner van Algarrobo.

De verdachte werd maandagmiddag door een groot aantal agenten van de Guardia uit zijn huis gehaald in het centrum van de kustplaats. Het incident met noodlottige afloop vond rond 04.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats op de parkeerplaats Parque la Escalinata van Algarrobo. De 63-jarige en door de gemeente ingehuurde parkeerwachter werd daarbij mishandeld en neergestoken, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Guardia dogs 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s