Film ‘You were never really here’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 26 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘You were never really here’ van regisseur Lynne Ramsay  vertoond. Deze Amerikaans/Engels/Franse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal gaat over de oorlogsveteraan Joe, die de taak op zich heeft genomen om vrouwen te redden uit de handen van mensensmokkelaars. Hoofdrollen zijn er voor Joaquin Phoenix en Ekaterina Samsonov, de film duurt 95 minuten. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt 95 minuten, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja film You were really never here

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s