Nerja viert derde editie Día Mundial del Turismo

NERJA – In Nerja wordt donderdag 27 september voor de derde keer de internationale dag van het toerisme gevierd. Dit gebeurt onder meer met een plechtigheid (aanvang 18.00 uur) op het gemeentehuis, waarbij onder meer de Zweedse actrice Christina Schollin (benoemd tot ‘Turista de Honor 2018’ vanwege haar activiteiten op het gebied van promotie voor de kustplaats) zal verhalen over de charmes van Nerja.

Daarna worden de activiteiten vervolgd op het Balcón de Europa met onder meer een postume erkenning aan Antonio Mercero. Deze producer zette Nerja met het maken van de tv-serie Verano Azul op de internationale en toeristische kaart. Mercero overleed begin maart van dit jaar op 82-jarige leeftijd. De avond wordt afgesloten met een (gratis toegankelijk) concert van de, uit Nerja afkomstige,  artiest Antonio Cortés, die zijn nieuwe album ‘Desesperado’ zal presenteren.

Nerja Dia del Turismo 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s