Gala de Elección de la Reina de las Fiestas y el Caballero de Nerja

NERJA – De verkiezing tot ‘Reina y Cabellero’ van het jaarlijkse stadsfeest van Nerja (dit jaar van 9 tot en met 14 oktober) vind dit jaar plaats op 9 oktober in de gemeentelijke feesttent op het Plaza de España. Het evenement begint rond 22.00 uur, waarbij naast de verkiezingen optredens staan gepland van een theatergroep en diverse lokale dansgroepen.

Daarbij maken de Grupo de Baille de Elena Gálvez Calvente, de Grupo de Baile de Álvaro Zarco, de Grupo de Baille de Christian David Callejón, de Compañia de Antonio López en de Grupo de Teatro Pies Sucios hun opwachting.

Nerja Feria 2018 gala

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s