UD Las Palmas beëindigt zegereeks Málaga CF

LAS PALMAS – Op de Canarische Eilanden kwam zondagavond een einde aan de zegereeks van voetbalclub Málaga CF in de Spaanse Segunda División. In het duel tussen de koploper en de naaste achtervolger op de ranglijst trok de thuisclub met een treffer in de tweede helft de winst naar zich toe: 1-0. Het betekende het eerste puntverlies voor Málaga na zes speelrondes in de huidige competitie.

Rafa Mir tekende halverwege het duel, waarin Las Palmas een licht veldoverwicht had, voor de enige en winnende treffer van de wedstrijd. Ondanks dit verlies pronkt Málaga nog steeds bovenaan de ranglijst, met vijftien punten na zes speelrondes. Las Palmas (vier zeges, twee keer gelijk gespeeld) volgt op één punt, Albacete (12 punten) en Granada CF (11 punten) staan respectievelijk derde en vierde.

Málaga speelt zondag 30 september (aanvang 16.00 uur) in het eigen stadion La Rosaleda het volgende competitieduel tegen het Madrileense Majadahonda.

Malaga

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s