Reeks aan sportevenementen tijdens Feria de Nerja

NERJA – Gedurende de traditionele kermisweek van Nerja (van 9 tot en met 14 oktober , red.) staat er ook een reeks aan sportieve evenementen op het programma. De eerste daarvan is het Torneo de Tenis individual Feria de Nerja 2018, een tennistoernooi dat van vrijdag 28 tot en met 30 zondag september wordt gespeeld in het Polideportivo Municipal. Hiertoe worden maximaal 32 spelers toegelaten, de deelname is gratis.

Het tweede sportevenement is op zondag 30 september de 62º Carrera Urbana Feria de Nerja “Trofeo Juan Carlos Salcedo” samen met de 34º Trofeo de Marcha Villa de Nerja “Memorial Tomás Santaolalla”, respectievelijk een hardloopwedstrijd over tien kilometer door de straten van Nerja vanaf de Plaza Cavana naar de Paseo Balcón de Europa en een snelwandelwedstrijd met start en finish op het Paseo Balcón de Europa; afstanden één, twee, drie of vijf kilometer. Inschrijven hiervoor kan via de website www.nerjaatletismo.com of door aanmelding op het hoofdkantoor van de atletiekclub aan de Calle Pintada 38.

Het derde evenement uit de reeks is de Triangular de Rugby Feria de Nerja 2018 op zaterdag  6 oktober, georganiseerd door de Nerja Rugby Club. De deelnemende clubs aan het drieluik zijn Club Rugby Estrecho (Guadiaro), Club Rugby El Ejido (Almería) en Club Rugby Nerja. Gespeeld wordt er in het Estadio Enrique López Cuenca vanaf 15.00 uur.

Op dezelfde dag staan er ook viswedstrijden geprogrammeerd op het strand van Playa Playazo. De organisatie hiervan is in handen van de Club Náutico Nerja, de viswedstrijd duurt van 09.00 tot 14.00 uur. Inschrijvingen hiervoor kunnen vrijdag 5 oktober vanaf 19.30 uur worden ingediend bij Chiringuito Playazo (Carlos Moyano) of telefonisch (+34 694 443 072) bij de club.

Ook is er het IV Torneo de Ajedrez Feria de Nerja 2018, een schaaktoernooi op dinsdag 9 oktober. Deze staat gepland van 16.30 tot 20.00 uur in het Centro Giner de los Ríos in het centrum van de stad. Hieraan kunnen maximaal vijftig spelers meedoen, aanmelden kan via e-mail: info@nerjaajedrez.com .

Afsluitend is er op vrijdag 12 oktober (aftrap 12.30 uur) in het Estadio Enrique López Cuenca nog een voetbalduel tussen de veteranen van Club Deportivo Ceuta de Veteranos en A.F.V. Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s