Voetbalklassieker PSV-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers komen dit weekeinde weer aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s strand Burriana. Daar worden alle belangrijke voetbalwedstrijden live uitgezonden op grote tv-schermen. Zo staat daar zondagmiddag (aanvang 16.45 uur) de klassieker tussen PSV en Ajax op de rol.

Koploper PSV mag daarbij in eigen huis laten zien in hoeverre de ploeg is hersteld van de 4-0 oorwassing die deze week werd opgelopen in de Champions League tegen het Spaanse FC Barcelona. Ajax daarentegen was in datzelfde Europe bekertoernooi in Amsterdam oppermachtig tegen de Griekse AEK Athene en zal er alles aan gelegen zijn de achterstand van twee punten op PSV in één klap weg te poetsen.

Naaste belager Feyenoord komt eerder op zondag in actie, de Rotterdammers spelen vanaf 12.15 uur tegen FC Utrecht. Heracles Almelo, de nummer vier op de huidige ranglijst, speelt vanavond (vrijdag 21 september) om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. El Fuego zendt daarnaast ook veel wedstrijden uit de Spaanse, Britse en Duitse competities uit. Het programma wordt veelal aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s