Temperaturen lopen weer op

NERJA – De temperaturen lopen, na een aantal dagen met bewolking en af en toe wat regen, de komende dagen weer op rond Nerja. Dit voorziet het lokale weerstation Aement (Agencia Estatal de Meteorológia) in haar recentste weersvoorspellingen. Zondag 23 september wordt daarbij zelfs een gemiddelde dagtemperatuur van circa 30 graden Celsius voorzien, in de loop van de komende week koelt het weer wat af richting 24 graden.

Volgens Aemet voert de zon de komende dagen de regie en worden zowel regenbuien als bewolking daarbij verdreven. In de loop van volgende week zou daar verandering in komen, waarbij er voor woensdag een kans bestaat op regenbuien.

Nerja weer 20180921

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s