Viering Real Feria de San Miguel Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – In de kustplaats Vélez-Málaga wordt van dinsdag 25 tot en met zondag 30 september het jaarlijkse Real Feria de San Miguel gevierd.

Hierbij staat een veemarkt centraal, daarnaast zijn er tal van optredens van zowel muziek- als dansgroepen en staan er allerlei activiteiten voor kinderen op de rol. Het Feria wordt op dinsdag 25 september geopend met een optreden van de artiest Arcángel (22.30 uur). Op donderdagavond 27 september zorgt de groep Siempre Así vanaf 23.00 uur voor de muzikale klanken, een dag later is het tijd voor ‘Latin Dance’ met Dani J.

Zaterdagavond 29 september is het podium vanaf 23.00 uur voor de zanger Antonio José, het Real Feria word op zondag 30 september afgesloten met optredens van Javier Ojeda (19.00 uur) en de zangeres Marisol (22.30 uur).

Velez Feria 2018_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s