Schaaktoernooi in Sala Mercado Nerja

NERJA – De lokale schaakclub heeft in samenwerking met de gemeente Nerja voor zaterdag 22 september de 22e editie van het ‘Open de Ajedrez Nerja’ georganiseerd. Dit schaaktoernooi wordt afgewerkt in de Sala Mercado aan de Plaza de la Ermita en begint om 16.00 uur.

De inschrijfkosten bedragen vijf euro per persoon (voor jeugdspelers onder de zestien jaar bedragen die kosten twee euro, voor hen is een speciaal toernooi georganiseerd). Inschrijven kan via het emailadres ajedrezmalaga@gmail.com.

Nerja schaaktoernooi 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s