Málaga CF dendert door in Segunda División

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF boekte zaterdagavond haar vierde overwinning in evenzovele wedstrijden in de competitie voor de Spaanse Segunda División. In het eigen stadion La Rosaleda werd tegenstander Tenerife, na een goede eerste helft, met 1-0 geklopt. Mede door deze zege voert Málaga CF nu na vier speelronden zonder puntverlies de ranglijst aan.

De afgelopen seizoen uit de hoogste afdeling, de Primera División, gedegradeerde Andalusische ploeg won weliswaar vier keer op rij, maar ontsnapte daarbij evenzovele keren aan een puntendeling of dreigend verlies. Alle overwinningen werden op het nippertje over de streep getrokken.

Dinsdagavond 11 september speelt de club thuis voor de Copa del Rey (de Spaanse beker) tegen UD Almería (aanvang 19.00 uur), zaterdag 15 september wordt wederom in het eigen stadion de competitie hervat met de streekderby tegen Córdoba (aftrap 18.00 uur).

Malaga fans vreugde verdriet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s