Film ‘The 15:17 to Paris’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 9 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The 15:17 to Paris’ van regisseur Clint Eastwood vertoond. Deze Amerikaanse biografische thriller  is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek ‘The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Soldiers’ over de verijdelde aanslag op een Thalys op 21 augustus 2015. De Amerikaanse passagiers die destijds de terrorist wisten te overmeesteren, werden door Eastwood gecast om zichzelf te spelen in de film.

De film duurt 94 minuten en begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Paris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s