Debuut Oranje in Nations League te zien bij El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt zondag 9 september de eerste wedstrijd voor de Nations League tegen regerend wereldkampioen Frankrijk.  Een jaar na de blamerende 4-0 nederlaag in de WK-kwalificatie tegen hetzelfde land mag Oranje in het Stade de France van Parijs op zoek naar eerherstel onder leiding van de nieuwe bondscoach Ronald Koeman. De wedstrijd is ‘live’ te zien in Nerja bij de Nederlands/Spaans bar El Fuego.

Deze is te vinden even voor Playa Burriana aan de Calle Filipinas. De Nations League is in het leven geroepen met als inzet een rechtstreekse plaatsing voor de winnaar voor het volgende Europees kampioenschap voetbal. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

ElFuegoVoetbalDrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s