Torrox houdt ‘Oktoberfest’ wederom in september

TORROX-COSTA – De kustplaats Torrox, tien kilometer onder Nerja gelegen en al decennia een Duitse ‘enclave’ aan de Costa del Sol, houdt van donderdag 13 tot en met zondag 16 september een ‘Oktoberfest’. Uiteraard staat, naar Duits voorbeeld, bier hierbij centraal.

Daarnaast is er ook op diverse plaatsen live muziek te beluisteren en te beleven, tevens zijn er tal van lokale culinaire specialiteiten verkrijgbaar en uiteraard ontbreekt de ‘Bratwurst’ niet. Het Oktoberfest begint op donderdag 13 september om 19.00 uur en duurt tot en met de volgende zondag, waarbij de festiviteiten om middernacht worden beëindigd.

Torrox Oktoberfest 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s