Extra busdiensten tijdens Feria de Maro

MARO – Voor het vervoeren van passagiers vanuit Nerja naar Maro tijdens het dorpsfeest Feria de Maro heeft de busdienst Verano Azul op vrijdag 7 en zaterdag 8 september extra busdiensten uitgezet. Deze lopen op vrijdag 7 september van 19.00 tot 03.00 uur en op zaterdag 8 september van 14.00 tot 03.00 uur.

Tickets kosten 1,50 euro per persoon. Opstappunten in Nerja zijn onder meer het Riu Mónica hotel, Jimesol, Clínicas Ríncon en Plaza la Ermita, op de terugritten stopt de bos onder meer bij de Supersol (sportvelden), Plaza la Ermita en het Riu Mónica. De bussen rijden ieder heel uur, aankomsten en vertrek uit Maro is telkens een half uur later.

Maro transport Feria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s