MTB-Maratón de la Vendimia

NERJA – De vijfde editie van de Maratón de la Vendimia, een wedstrijd én recreatietocht voor MTB-fietsers, staat zaterdag 8 september op rol. De route voert door een groot deel van de provincie Málaga.

De organisatie is in handen van de Federación Andaluza de Ciclismo en de Club Ciclista Manilva. Het evenement staat open voor zowel ciclotoeristen als voor MTB-renners met een licentie. Die laatste zijn onderverdeeld in liefst 14 categorieën. Zowel eliterenners, onder 23-renners,  junioren als ‘masters’ (verdeeld in diverse leeftijdsklassen) krijgen startgelegenheid waarbij mannen en vrouwen dan weer apart worden geklasseerd.

De start is in Manilva, het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per persoon (20 euro voor licentiehouders). Informatie is te verkrijgen via het emailadres info@ccmanilva.com (telefoon 0034 666282695). Tot het evenement worden maximaal vierhonderd deelnemers toegelaten

Nerja Bicicleta de Montana 201809

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s